Akai Nederland - Elmarc BV, Ridderkerk

Adresgegevens:

Akai Nederland - Elmarc BV
Kolenbranderstraat 28
2984 AT Ridderkerk

Tel: 0180-487181
Website: http://www.akai.nl

Informatie

De naam AKAI straalt kracht en kwaliteit uit.
AKAI betekent in het Japans overigens ook "rood".
Dit beroemde Japanse merk is van oudsher bekend om zijn topproducten op het gebied van beeld en geluid. Vraag mensen op straat 5 bekende merken op te noemen en de kans is zeer groot dat AKAI in dat rijtje voorkomt. Deze bekendheid is verworven door het brede assortiment dat AKAI sinds jaar en dag op de markt brengt.

De perfecte spoelenrecorders uit de zeventiger jaren zijn welhaast collector items geworden. Wie heeft niet ergens een cassettedeck, versterker of videorecorder in huis staan waaruit de kracht van het merk AKAI blijkt. En ze zijn niet stil blijven staan. AKAI is tegenwoordig een merk dat een groot aantal producten op de markt brengt voor de jonge en kritische consument. Daar wordt nu speciaal aandacht aan besteed in prachtige cd-spelers en "boom boxen" waar we trots op kunnen zijn. Onderscheidend in design en gemaakt voor de toekomst.

Ons streven is te voldoen aan de behoeftes van de consument, waarbij de kwaliteit en optimale service voorop staan. Door dit constante streven zijn wij succesvol in de markt van consumenten elektronica.

(Bron: www.akai.nl - 2005)

Televisie, auto-radio, DVD-spelers, cd-spelers en boom boxen.

    Plan uw route naar dit adres »